Åter på svensk mark!

Hemma på svensk mark igen efter en fantastisk resa, skulle kunna orda ihjäl mig men sammanfattar denna resa som fantastisk. För 2 dagar sedan klagade vi över värmen... kan knappt kontrollera mina skakningar av kölden nu, är lite känslig när det går över till 45 grader kallare...

Jag har tagit mig modet igen att simma 80 meter genom en kolsvart grotta. Vi har badat för att försöka svalka oss i den stekheta värmen, försökt skapa en närmare relation till aporna, snorklat ett flertal gånger och blivit lika fascinerad varje gång man ser att fiskar kan vara färgglada, beställt in shakes i alla olika fruktkategorier, suttit bakom Rasse på moppe i thailandstrafiken som jag lovat mig själv att aldrig göra, gjort en hel del värdefulla och mindre värdefulla utflykter för att se så mycket som möjligt, njutit av 50kr-massage och en hel del andra saker som ligger dokumenterat hos Jonas som skrivit ner varje dag vad vi gjort, jättebra idé!

Nu är det slut på semester och slut på det goda, jag skrattar inombords åt mig själv nu när jag skriver att jag ska börja träna men det ska jag göra, jag ska förutom det även bli effektiv när jag tränar... Jo såhär har jag sagt 100 gånger och resultatet har alltid varit en skam att uttala. Men denna gång har jag gett mig f*n på att jag ska klara av det, så idag skaffade jag gymkort på Hermelinen som ligger i samma hus som mitt kontor. Redan bokat in mig på några pass, nu ligger kostschema och träningsschema mitt framför näsan på mig och denna gång ska jag inte blunda för detta.

God fortsättning alla vittnen!