fredag

Fredag och helgen är kommen, det är dagen då det ska handlas för imorgon blir jag 21. Förutom att jag hade extremt mycket problem med bilen imorse så kan jag glädja mig åt att min pojkvän har världens snällaste pappa som inte ger upp hoppet för min bil utan snarare går all-in på att den ska starta. Dagen fortsatte lite bättre då jag lunchade med Tomas på c/o Blomster som alltid ger lite positiv energi och stöttar mig till 110 % i allt. Jag tycker om att prata med såna personer som honom, som får mig att se möjligheteter och inga spärrar.

Nu hoppas jag på att ni får en fin helg, för det har jag bestämt mig för att jag ska ha!

 
 
 

17:07

Min nya ljusstake, kärlek säger jag bara. En liten mässinghörna i vårt fönster!!

Sen har vi en ny lampa i hallen också, ännu mer kärlek...
årets julbord

Igår dukade vi upp till julbord på Storgatan eftersom att vi missar det "heliga" julbordet i år. Det vart succé och idag har jag en matlåda som slår många matlådor jag släpat med mig till jobbet.

Det finns så himla mycket att vara glad för just nu, en av alla saker är att jag och Rasmus har varit tillsammans i mer än 3 år och jag är så himla glad och tacksam för att jag fått dela den tiden med just honom. Så om du läser det här, tack för att du är den du är. Du är underbar och lite till!