gällivare, dundret

Helgen har vi spenderat i härliga Gällivare i vår stuga. Vi åkte i god tid på fredag morgon, väderprognosen som påstod att vi skulle få en mulen helg hade så fel. Vi har haft sol hela tiden, bra pudersnö i backarna och renar mitt i offpisten. Afterskin brukar leverera på dundret och så gjorde den även denna gång.

Mycket bra helg, idag återstår en dag av städning. Rasmus fyller 21 år imorgon och när vi träffades var vi båda 17 år, tiden går så himla fort. På jobbet idag avslutar vi 3 projekt på en och samma gång vilket känns riktigt kul och bra då allt gått smidigt, detta har varit mina första projekt i min tjänst så det känns toppen. Nästa vecka bär det av till Stockholm och Borås där jag ska hålla i utbildning för Borås Elhandel, spännande.

 

guldklimpen

Igår besökte jag Camilla och valparna för andra gången och denna gång var speciell då jag såg min lilla klump hoppa omkring med sin överflödiga hud, jag har fortfarande inte fått förståelse för hur man kan vara så söt. Jag fick prova på kloklippning igår och det var hemskt,
Camilla visade mig och jag kände mig som världens elakaste människa. Men det gick bra och det kommer förhoppningsvis gå bättre och bättre.

Med lite dåligt samvete lämnar man sin guldklimp i Boden, det bästa är att ju att man vet att
hon megatrivs hos Camilla och hennes fina hundar som man vill krama sönder allihopa.

23/2

Måndagen blev inte så tokig ändå, en promenad med Sofie och Lucas då jag i samma veva fick hämta hem min fina lilja, den gjorde sig fint på lilla bordet i vardagsrummet. Detta sidobord kan jag möblera om dagarna i ända.

Sedan måste jag erkänna att jag suttit alldeles för mycket vid mobilen på senaste tiden, från och med då att vi bestämt oss för att Alma ska bli våran så har jag googlat på allt från hundfoder, hundbäddar, leksaker, valptiden i övrigt och en massa andra tillbehör. Nu är det inte länge kvar!