Update Turkiet

Det kanske inte alltid går så himla bra när jag lovat mig själv att uppdatera denna blogg men nu känner jag att tiden är inne. Just nu ligger jag i hotellrummet bredvid Petra som sover tungt, vi har varit uppe sjukt tidigt idag så jag är förvånansvärt pigg med tanke på det.

Turkiet bjuder på sol och en extrem värme varje dag och det sitter ju ändå inte helt fel när Sveriges sommar varit ett stort skämt. Dagarna har sett ganska likadana ut, vi vaknar, äter en ganska enkel och mindre god frukost, försöker att undvika bartendern på hotellet, pendlar mellan pool och strand samt äter billig lunch på olika ställen här i Gümbet. Det är fint här, men allt är väldigt backigt... antingen stupar det ner eller så får man ett riktigt bra träningspass i en brant uppförsbacke.

Idag har vi gjort våran första utflykt och då åkte vi över med båt till Grekland, kos. Där spenderade vi hela dagen tillsammans med sol, bad, tzatsiki, bläckfisk och lite shopping i oliv-handeln. Imorgon ska vi spendera dagen på en segelbåt och sedan beger vi oss hemåt!!--

Min poster som ska fylla denna tavelram har kommit, blir riktigt tjusigt!23:32 bättre sent än aldrig

Fullt upp dagarna i ända, jag skyller på det för det är väldigt sällan som jag ids börja blogga. Men har hunnit med så otroligt mycket saker och jag är glad att jag prioriterar allt sånt före datorn, den ger ju mig ändå bara en obehaglig värme i knät. 

Mina kusiner har fyllt 18 år vilket givetvis skulle firas, jag har lyckligtvis fått vara hundvakt åt både samojed och boxer vilket alltid är en trygghet under promenad och löpturer. Rasmus föräldrar har varit här på middag och i samma veva har vi fått mer ordning på saker och ting i lägenheten. Igår satt jag och Malin i hamnen och myste på, det var så himla varmt ute!! Första riktiga värmen.

Imorgon åker jag och Petra till Turkiet så just nu befinner jag mig i Luleå för att få ut så mycket sovmorgon som möjligt, på återseende!