En dag närmare

Denna frånvaro baserar sig på sjukt lite saker, har inte haft särskilt fullt upp. Men allting går i perioder och jag har absolut inte känt att det varit en lättnad att få skriva av sig utan snarare tvärtom.

I söndags var vi bjudna till Malin och Grimstad för ett riktigt mys med solsidan och så sjukt mycket gott, så är det alltid när man umgås med Malin. Vi sätter inga milda gränser när det handlar om sötsaker. Imorgon måste jag upp i god tid eftersom att jag har en del att planera, på torsdag fyller jag år och på fredagen ska jag fira dessa värdelösa tal att fylla med mina närmaste, ska bli sjukt kul! Skönt att min lilla sekreterare Isabella står för de jobbiga delarna, vilket jag tror att hon endast tycker är kul!!

Ses i dimman...
Work

10 dagar kvar till födelsedag, 26 dagar kvar till Thailand. Ikväll efter fotbollen ska jag försöka ge mig in på packningen eftersom att jag är världens största tidsoptimist som helst packar dagen innan färd vilket leder till att jag får med mig typ 50 % av allt jag måste ha med mig. 

Känns samtidigt trist att inte hinna med att fira den svenska julen, den är ju trots allt sjukt mysig. Ska hinna med hur mycket glögg och julfika som helst innan jag åker, sen kan jag nog ställa in mig på varmare breddgrader. 

Ska göra något bra av denna jobbdag idag, för nu är min rast och fria tid slut. "Håll i hatten Folksam" mhmmett nytt löfte

Förut när jag somnade i tid hade jag absolut inga problem att stiga upp kring 6.00 på morgonen. Nu sover jag som om jag vore bakfull varje dag, vaknar helst 12 om ingen sliter upp mig ur sängen.

Så nu har jag tänkt bli bättre på att lägga mig i tid för att hinna promenera varenda dag innan jobbet, för det är den träning som jag mår bäst av i längden. Varje dag (oavsett) fram till den 15e december ska jag morgonpromenera runt sjön vilket blir lite mer än 5 km varje morgon. Detta är någonting jag SKA hålla!