12:20

Mår oförskämt bra här på long beach, idag är det ovanligt stora vågor vid strandkanten och inga mikromaneter i havet. Det sticks ingenting på kroppen med andra ord!

fullmoonpartyt igår:


Stranden idag, hur varmt som helst:


Dag 11, koh rok

Tidig uppstigning, mager frukost för att kunna sova lite längre och sedan stressa ner mot den båt som aldrig kom för att hämta upp oss. Vi hade bokat 4 Island trip idag men det blev en miss i vår bokning så vi blev erbjudna att åka till Koh Rok idag istället, det vart bra det med.

Koh Rok är verkligen en favorit, vattnet är det vackraste jag sett och stranden är kritvit. På tillbakavägen snorklade vi vid korallerna och det var himla vackert.
 
Ikväll är det fullmoonparty!


GOD JUL!!

God kväll och god jul på er. Här är julafton passerad och den såg givetvis inte ut som den brukar. Lite julklappar på morgonen och tomtegröten var utbytt till en toast med ost och skinka som också är helt okej. 

Sedan tog vi en tuktuk till relax bay, har varit på det stället förut men är inte allt för förtjust. Det är för mycket stenar och gräs i vattnet men självklart roligt att prova på nya stränder!

Kring 3-tiden bar det hemåt, inget Kalle Anka i år utan här var det middag och rislampor i följd av en julklappslek där jag blev tomhänt, såklart... 
Jag och Rasmus gick till en bar där jag beställde in en god GT och vi lyssnade på ett grymt bra par som spelade live tillsammans med några backpackers som vi tog plats bredvid. Riktigt bra julafton även om den inte var riktigt som den brukar.

Bjuder på några luddiga/suddiga bilder från vår julafton!