Torsdag!!

Ibland är man så jäkla positiv över att en dag varit så fantastisk. Jag och Alma har tränat på hundmöten tillsammans med Linnea och 3 utav hennes hundar och jag har fått nya fransar idag, woho!! Det enda negativa jag kan se är att jag fått göra om detta inlägg typ 5 gånger då appen stängs ner konstant.


Jag är så stolt över att jag tagit tag i ledarskapet, jag är väldigt alert på att arbeta med Alma men när man i all stress ska handskas med en hund som gör utfall mot andra hundar så tappar man suger lite. 

"Man får inte den hund man vill ha, man får den hund man behöver" - dessa ord kommer eka i mitt huvud tills jag trillar av pinnen.


Lillfrallan Alma

Det var ett tag sedan man var här och hängde, men nu är jag tillbaka. Jobb på olika vis tar upp tid men motivationen till att börja kladda här igen dök upp i samband med att jag börjat träna Alma lite mer, uppdatering och utvecklingen med henne kommer att bli mer tydlig då jag steg efter steg får påminna mig själv om alla lyckanden vi gör. Det är en tuff liten krabat med mycket vilja och ja, det har brustit lite i tid och ledarskap då denna donna fått för sig att man får göra lite som man vill, dvs bete sig som ett as vid hundmöten.

Jag är så jäkla stolt över att vi tagit tag i detta, jag tränar nu med en superduktig tjej vid namn Sofie som hjälper till att vägleda oss till lyckade hundmöten, det känns helt underbart att ha kommit igång. Alma gör små framsteg hela tiden och det är så roligt att se, även om man blir upprörd då det kommer bakslag.

Mot våren är jag inställd på att påbörja någon slags lydnad eller rallylydnadskurs, will be fun!