Fortsättning

Känner att jag måste bjuda på ett inlägg nu, har varit rätt dålig på det trots att det finns wifi överallt där vi befinner oss just nu. Igår hyrde vi båt tillsammans med 20 stycken andra Luleåbor och sundsvallare för att åka mot koh rok, top tio världens finaste stränder. Det var så sjukt fint där, där kan man promenera i vit och sidenmjuk sand, se varaner, bada tillsammans med de orädda vackra fiskarna, se djupt ner i vattnet på grund av de klara vattnet och bara njuta (och fota såklart). Har tyvärr de finaste bilderna på systemkameran så de kommer upp vid ett senare skede. Sen snorklade vi i korallerna och såg hur mycket fint som helst, så för alla människor som ska åka till Thailand så måste jag rekommendera koh rok!

Vi mår toppen iallafall, stället är underbart fint och maten är bättre än allt.
10:06

Vi är fortfarande kvar här på nice beach, känns lite trist att inte ha förflyttat sig till best house än eftersom att Ebba och deras familj hunnit sig dit. Ikväll äter vi julmiddag här och imorgon åker vi mot best house och sedan in mig saladan för att kolla vad man kan hitta för roliga saker där. Något jag råder er alla om att köpa är fake rayban, de ser nästan ut som mina riktiga. Sen är det lätt att tappa bort solglasögon och då är det bra att samla på sig, hittade ett par matta glajjor till Isabella, supersnygga.

Nu ska vi ta vara på solen, önskar er alla en riktigt god jul, så mysigt för alla er som får en svensk jul! Saknar mormors ris á la malta extremt mycket idag. Sunset bungalow

Imorgon är det julafton, trots att vi befinner oss i sol och värme så märks det. I Sverige tänder folk ljus, pyntar i rött och myser, här jobbar thailändarna för fullt med att få upp belysningar i alla möjliga färger, sätter upp skyltar för att konkurrera med alla andra hotell om sina beachpartys och ser det hela stora som en stor fest.

Vi har gjort oss till stamkunder på ett ställe som är supermysigt, det hänger hängmattor i varje möjliga vrå och här har man den finaste utsikten, utan tvekan. Det bästa med det här stället och Thailand i övrigt är att folk äter sin middag i bikini medan andra har klätt upp sig och ingen tycker att det är konstigt alls. 

Det är en helt annan service här. Har ett ställe stängt så öppnar dom när man går förbi, behöver man något har dom gett det innan man hunnit fråga, man kan mixa och trixa med menyn utan problem. Alltså aningen bättre än Sverige. På återseende!