som jag väntat

Sitter hemma på min egen födelsedag efter en halv dag i skolan. På morgonen väcktes jag (givetvis) av sång från la familia.. jag tror seriöst aldrig att de kommer sluta komma in i mitt rum när jag fyller år. Fick även peak-jackan som jag önskat mig, superfin!! Nu ska jag åka och fixa till mina naglar och sen är det födelsedagsfika med my dear friend Philip på stan, hoppas ni har en bra dag trots att ni inte fyller 18!

Helg

Lördagen spenderade jag tillsammans med Anna hos damen själv, sedan fortsatte vi mot stan där O'Learys stod på schemat. Stötte på Hanna och Louise helt ovetandes om att dom skulle ut så det var riktigt roligt, mycket folk och bra musik! Nu idag har det varit showtime för funky kidzen på KH, alla var hyllade och jag är inte morgonpigg så hade otroligt svårt att komma in i stämningen, sen var det bara tuta och köra. Detta avslutas med pizza och andra onyttigheter med Isabella!!

Långa nätter

Tänkte fylla ut luckorna litegrann såhär i nattetid slash gryning. Idag styrde bussen oss direkt till farmen från Lakkapää där det var företagsfest med julbord och en sjukt bra show som förövrigt Amanda medverkade i! Det var sjukt roligt, kände mig dock lite för nykter för den miljön där borta, folk dansade som tokar, bråkade (vuxet folk kort och gott betedde sig som småbarn) och släppte loss totalt. Och när vi väl satt oss ner för att slappna av och istället inspektera alla onyktra människor känner jag en hård smäll i bakhuvudet, var helt säker på att det var någon som slog något i huvudet på mig men icket, en kille som slog ner en stackare som flög rakt in i mig. Ömt och dunkande men det är smällar man får ta, alla såg ut att ha sjukt roligt iallafall!