Gårdagen

Igår traskade vi omkring de flesta timmarna på biblioteksgatan och gjorde bort några ärenden, sen lagade jag middag åt mig och Amanda innan vi drog ut!! Först var vi på sturehof där det var sjukt bra musik men för trångt utrymme, dels för att det var väldigt mycket folk menmen. Bartendern som gjorde våra drinkar var inte någon annan än Filip berg från hipp hipp hora!! Sedan åkte vi på en ruskig tur då vi slapp kön in till spybar, har aldrig varit där förut men nu vet jag att alla de som klagat på att det var dåligt måste varit där en måndag, det var hur grymt som helst.

Torsdag

(Publicerades inte i torsdags): Ligger just nu bredvid en snarkandes Amanda som seriöst snarkar högre än någon jag någonsin sovit med förut, tar mig tid att göra detta då så jag kan putta till henne när jag själv tänkt somna. Idag anlände vi till Stockholm kring 10.00 (mamma vi är i tryggt förvar!) sen har vi bara strosat omkring på stan. Tagit en god thailunch och avslutade sedan på TGI Friday's. Hittade en jacka idag plus en tröja men jag ska försöka att hålla i pengarna, försöka!!

Farmen juldagen

Hade en sjukt trevlig kväll igår, har träffat folk jag inte sett på evigheter och är glad över att jag först och främst tog mig ut. Idag ska jag till Stockholm med Amanda!! Hörs!!!