01:57

Igår tog jag och Rasmus oss en cykeltur till klubben, mer än 2 mil sammanlagt och när vi väl kom fram till Rasmus mormor och morfar så vart vi bjudna på kräftor och massor med goda tillbehör, det var mödan värt med andra ord!

En underbar känsla att komma hem till lägenheten sedan, vi har ett underbart läge då vi har Elina och Martin som granne alldeles nedanför oss i samma trapphus, Malin och Andreas bor ett stenkast bort (och jag kastar inte långt). Det är helt perfekt!!! Nu har jag målat pallen blå och den vart lika snygg som jag förställt mig, sov gott!

Update

Blir latare och mindre aktiv här på bloggen då man plötsligt fått mer på agendan. Jag har fått en veckas semester som är väldigt uppskattad, det känns som att jag stressat mycket den senaste tiden, ibland helt i onödan. 

Tvättstuga, matlagning och städning av lägenheten. Måste säga att jag och Rasmus oftast är ett fantastiskt teamwork när det gäller allt detta, JAPP.
Ja vad har annars hänt? Ett fruktansvärt roligt pdol är förbi och det har varit magiskt, vädret var inte succé hela tiden men hela helgen var toppen i övrigt. 

Imorgon ska jag sätta färg på en fin furupall, godnatt!

07:57

Allt börjar ta fart, det är redan tisdag och tidigare jobbdagar har bara swishat förbi. Jag har påbörjat lite lätt löpning på grisberget, gjort världens godaste red curry chicken och bara myst på i vår fina lägenhet. 

Jobb nu!!!