ons

Äntligen fredag och vi avslutar denna fina fredag med AW. Jag har bokat bowling och buffé till hela gänget och jag har inte gjort det för att förlora eller för att gå hungrig.

Fick en fråga vad det innebär att vara flyktingvän tidigare, jag kanske svarar på det tidigare. De få gånger jag får en kommentar glömmer jag först och främst att titta och sedan glömmer jag bort att svara, men ska svara vid ett senare skede.
 
 

en måndag

Åh vad jag hatar måndagar bara för att de heter måndagar, annars så har denna dag varit lite bättre än vad vanliga måndagar brukar vara. Styrde kosan åt söder istället för norr denna morgon då vi gjorde Umeå och lyckades bli tidig hem. När jag kom hem ville jag vara duktig så jag började skruva ihop skoskåpet, sedan kom mitt största problem... betongvägg... inväntar hjälp än!!! Sedan har jag myst på med Felice, okej denna måndag får hyfsat betyg!
23:26

Att komma hem från Ikea är en lättnad för hela själen, dock tungt med alla jäkla kartonger. Nu har vi bestämt oss för att börja pyssla om vårat sovrum så idag har jag monterat ihop två laptop-bord som jag valt att göra till sängbord, sen har vi även införskaffat oss lampor till sängborden, wohoooo. 

Imorgon ska jag försöka mig på att montera ihop skoskåp, markera ut spegelns position och försöka vara allmänt duktig så att vi kanske blir färdig innan årets slut. Jag hittade världens gulligaste kaktus och den pryder vårt fönster ganska gött! Godnatt!!