Nostalgi

Hämtade min syster idag och kom i samma veva Helena som skjutsade hem oss, vi gick genom skolans fotbollsplan där vi alltid spelade fotboll och lekte när man var liten, lekparken med klätterväggen där jag ramlade och slog mig av olyckshändelse men skyllde ifrån mig på en annan tjej, "bensinmacken" där jag trodde att man kunde tanka bilarna på riktigt fast det var plast-sladdar med lampknappar, kullen där jag och antonia gömde hundbajs under snö och lurade folk att gå där, snurrgungan som gjorde att jag fick åka hem för att jag kände mig yr, skolan överhuvudtaget som enligt mig var gigantisk men nu kändes det mer som en liten låda. Ja iallafall, syrran är färdig för spökfest tack vare mig.

Sushi

Bjöd till på sushilunch idag hemma hos mig, Kaijser Niemi och Jonsson var med och delade på mer än 100 bitar, varsågod Kaijser för doggybagen. Louise Hanna och amanda kom med maxmat och det första Louise säger när hon kommer genom dörren är "ja vad hade du förväntat dig?" Faktiskt inget annat, söt. Väldigt trevligt!

Tisdagsmorgon

Steg upp alldeles för tidigt för min egna smak, 08:33 sitter jag alltså på bussen hemåt. Tur att Matz bjöd på kaffe så jag höll ögonen öppna under presentationen, jag har inte vaknat ännu. Presterar som bäst när hjärnan är som nyvaken, vild freestyle. Godmorgon