Söndagsmys!!

En jobbdag som gått fortare än någonsin förut satte mitt huvud i spinn och gav mig en lätt variant av spänningshuvudvärk. Vi på Lakkapää konstaterade idag att våra kunder är flockdjur, alla är samtidigt i butiken och kommer samtidigt till kassan. Men visst, jag jobbar gärna intervallpass i kassan.

När jag äntligen slutat tog jag och Tilda en bastu för avkopplingens skull, där vi pratade om kaniner och skolmat.

Imorgon är jag ledig och har bestämt mig för att övervinna min rädsla, ska nämligen upp på ormbwrget och ta mig an något utav spåren. Ska bli spännande att se vad mina benhinnor och knän säger!Mot söndag

Igår kom Rasmus hit utan förvarning igen, så himla mysigt att ha han här på besök. Då han har ont i foten så gjorde vi en lugn kväll med "tomten är far till alla barn" (taggar till jul) och drack te i ett försök till att inte vräka massa godis som vanligt. Ja, det är jag som brukar stå för inköpet av det.

En tidig uppstigning för min stackars morgontrötta pojkvän pga jobb och jobb även för min del, börjar känna mig rätt trött på detta med att jobba helger. Kanske beror på att jag faktiskt jobbar varje helg, det har aldrig varit ett problem för mig att jobba varannan, men nu känns det uttjatat.

Idag bjöd mormor och morfar på middag och jag har inhandlat en ny löpar-jacka plus en sport-bh som Hanna introducerat för mig, bäst för henne att den är kunglig! Godnatt