Dagsljus

Har inte varit här på hur länge som helst nu känns det som, men det har väl helt enkelt varit för att jag haft bättre för mig OCH för att jag är glömsk.

Igår var jag iallafall ute och promenerade på isen i Piteå vilket var sjukt skönt, isen var typ fullproppad med människor som det brukar vara såna dagar. Imorgon åker jag hem för att umgås med Isabella och fortsätta plugga på allt det sista som jag verkligen måste göra, när jag skrev måste fick jag ännu mer stress över alla mina tusen måsten, vill bara hem och göra bort allt nuuuuu.

Gym

Har varit och instruerat Natalie lite idag på Inpuls där Julia även var samt gymmat själv, är sjukt uppe i varv fortfarande men måste försöka få mig själv att däcka snarast. Imorgon börjar jag 11:15 och hade tänkt ge mig ut på en promenad innan dess, vi ser ju hur lång sovmorgon jag väljer att ta. Godnatt!

Inpuls

Grymt skönt att det blev en kort skolmåndag. Har avslutat kvällen på gymmet med Julia, Matilda och Maria och jag körde nästan bara kondition. Sen när jag väl åkte och handlade provade jag en celsius men kunde tyvärr inte dricka upp hela, så grymt vidrig.