design electra

Åter igen måste jag hylla Mats Jonasson för dessa vinglas electra i glaskristall. En vacker dag är jag förhoppningsvis ägare till några av dessa glas, vill verkligen ha!!

 


19:08

Nu är "barken så pass mar" som jag sa idag på jobbet, marken är så pass bar att jag nu mer kommer att cykla till jobbet, det finns ingen direkt cykelväg till lakkapää egentligen. Om man inte vill cykla via munkeberg men något säger mig att den vägen är längre och då krigar jag hellre mig igenom biltrafiken. 

Efter jobbet cyklade jag mot gymmet, sprang på löpband och cyklade hemåt. Dagens träning är inte avslutad ännu för klockan 20.00 ska jag och Julia dra oss ut på en promenad!

Bilden är tyvärr min middag:

 

badrum och design

Kan inte sätta ord på hur mycket jag längtar tills jag bor i lägenhet eller hus. Tills jag får använda min kreativitet och inreda precis på det sättet som jag vill. Igår kväll kikade jag in på http://bad-rum.nu/

De gör ett gratis hembesök för att sedan kunna anpassa ett badrum personligt för just dig. Mitt badrum hade gärna fått vara väldigt ljust, en stor del skulle fått gå i en beige/vit ton medan små delar hade fått flika in i någon annan rolig färg som bryter av. Handfaten på bilden som jag lagt till nedanför är ett måste i mitt framtida hus, dessa eller en rundare variant, men jag gillar kubigt. Det är snyggt och stilrent!

Stora speglar och en fin belysning är viktigt, nu börjar jag längta ännu mer efter renovering och inredning. Badrummet är faktiskt det rummet jag längtat mest till att få inreda, och då måste badrummet ha en fin grund också. Skickar man in en offert till badochrum får man svar inom 2 dagar och sen kommer de hem och kikar på badrummet. Det är en smart och praktiskt att göra hembesöken gratis så att man tillsammans kan bolla om tips och idéer.

Badrummet nedanför är ljust och fint, i min smak med andra ord!