27e april

Veckorna går och bloggen står stilla utan uppdatering. Det har varit en hel del på senare tid, vi har tagit farväl av min farbror vilket var oerhört jobbigt men det var en väldigt fin begravning, en riktig Peter-dag.

Sedan har jag såklart lagt massvis med fokus på den lilla tigrerade ligisten, japp. Hon tar upp så mycket tid att man knappt hinner städa där hemma. Men det är kul, vi har jobbat mycket med kontaktövningar och olika kommandon och tro det eller ej men hon lär sig... i snigelfart.

 

18/4

Vaknar upp av att det svider lite på näsan, Alma har alltså tagit sig friheten att bita ett stort jack i min näsa under nattens gång, tusen tack. Annars så är detta en rätt så härlig Måndag, jag har påbörjat mitt nyttiga liv (skrattar medan jag skriver detta, jag har skrivit det här så många ggr förut att min blogg är nog less den meningen) samt att kvällen bjuder på 3:e valpkursen tillsammans med bit-Alma.

 

13/4

Startade onsdagsmorgonen med ett veterinärbesök... Alma går nu på skonkost + egenkokad vätskeersättning så att hon förhoppningsvis tillfrisknar inom kort. Men ett stort plus med denna dagen var att jag och Julia bokade en resa till Paris, underbart!